3-4 henkilölle
45 min
Helppo
Grillatut kirjolohivartaat
4-5 annosta (10 varrasta)
Valmistusaika: 45 min.
Ainekset:
Saimaan Tuore kirjolohifilee Perhepakkaus
10 varrastikkua
1 sitruuna
250 g kirsikkatomaatteja
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
1 sipuli
1 kesäkurpitsa
Marinadi:
1 valkosipulinkynsi
3 rkl oliiviöljyä
3 rkl soijakastiketta
musta pippuria ja suolaa maustamiseen
OHJE
- Jos käytät puisia varrastikkuja, liota niitä vedessä vähintään kymmenen minuuttia, jotta tikut eivät syty tuleen. Metallisia varrastikkuja ei tarvitse liottaa.
- Leikkaa nahattomat kalafileet 2 cm suikaleiksi ja mausta: ½ tl suolaa, purista puolen sitruunan mehu, ripaus mustapippuria
- Pilko paprikat ja sipuli noin 4 cm paloiksi. Leikkaa kesäkurpitsa hyvin ohuiksi siivuiksi juustohöylällä. Lisää astiaan kokonaiset kirsikkatomaatit.
- Valmista marinadi sekoittamalla kaikki ainekset keskenään, purista loppu sitruuna. Lisää marinadi kasviksiin ja sekoita hyvin. Yhdistä kasvikset ja kala.
- Anna maustua 15 minuutin ajan, välillä sekoittaen.
- Pujota kalat ja kasvikset vuorotellen varrastikkuihin ja grillaa 15-20 minuuttia miedolla lämmöllä.
- Tarjoille kirjolohivartaat raikkaan salaatin ja rapean patongin kanssa.
Recent Comments