AINEKSET:
2 kpl Saimaan Tuore sitruuna-persilja kirjolohifileetä
2 naattisipulia
200 g tuoretta pinaattia
30 g voita
1 dl kypsiä punaisia linssejä
1 valkosipulin kynsi
1 sitruuna
suolaa
mustapippuria
OHJE:
1. Lämmitä pannu tai muurinpohjapannu kevyesti, lisää voi ja hienonnettu valkosipuli. Kypsennä sipuli, mutta älä ruskista.
2. Lisää linssit ja freesaa hetki. Lisää lopuksi pinaatti. Mausta suolalla, mustapippurilla ja raastetulla sitruunan kuorella.
3. Lohko sipulit 4-6 osaan ja grillaa käännellen kypsäksi.
4. Mausta kalat suolalla. Grillaa fileet ensin nahkapuolelta n. 4 min ja käännä paista lihapuolelta 1 min. Tarjoile.
2 henkilölle
30 min
Erittäin helppo
KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ
Savukirjolohibowl
Ainekset Saimaan Tuore Leppäsavustettu kirjolohifilee 200g. 3 kananmunaa 3...
read moreKirjolohibolognese
Ainekset Saimaan Tuore Kirjolohen fileejauheliha 280 g 300 spagettia 1 sipulia 2...
read moreJuustoinen kirjolohipasta
Ainekset 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifilettä 150 g 150 g pastaa 2 dl ruokakermaa 1 sitruuna 50...
read more
Recent Comments