fbpx

Kerro kaverillekin!

1 henkilölle
40 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee

Pinaattimuusi:

2-3 kuorittua perunaa
3 rkl hienonnettua pakastepinaattia
1 rkl voita
1 dl maitoa
suolaa

Kananmunakastike:

½ dl hienonnettua kurkkua
1 kpl keitetty kananmuna
hienonnettua tilliä
mustapippuria
suolaa
wasabitahnaa
1 dl turkkilaista jugurttia

OHJEET:

1. Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä, kaada vesi pois ja anna höyrystyä.
2. Lisää joukkoon lämmitetty maito-voi-pinaattiseos, sekoita vatkaimella. Lisää lopuksi suola.
3. Hienonna kurkku ja kananmuna, sekoita kaikki kanamunakastikkeen ainekset keskenään. Tarkista maku.
4. Mausta kirjolohifilee suolalla, kuumenna pannu. Lisää pannulle 1 rkl voita ja 1 rkl oliiviöljyä.
5. Paista kala ensin nahkapuolelta n. 3 min. Käännä ja paista 1-2 min. Tarjoile.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ