fbpx

Tuore kirjolohifilee

Tästä kaikki alkoi. Saimaan Tuoreen lippulaivatuote on kala kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kirjolohifee, eli sinkkufilee on 100 % kotimaista vastuullisesti kasvatettua kirjolohta, joka taipuu miltei mihin tahansa ruokaan. Valmista filee uunissa, pannulla tai heitä vaikka kattilaan keiton joukkoon. Kalalla kaikki onnistuu!

VALMISTUSOHJE

Paista ensin nahkapuolelta 4 minuuttia, käännä, paista 1 minuutti ja tarjoile. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ainesosat

100 % suomalainen viljelty kirjolohi

Ravintoarvo / 100 g

Energia 958 kJ / 229 kcal
958 kJ / 229 kcal
Rasvaa 18,2 g
18,2 g
2,5 g

Tyydyttyneet rasvahapot

2,5 g
16,1 g
Suola 0,10 g (luontaisesti kalassa)
0,10 g (luontaisesti kalassa)
0 g

Josta sokereita

0 g
Säilytys alle +3°C
Irrota muovikalvo kartonkipohjasta.

Kartonki: kartonki-keräysastiaan.
Muovikalvo: muovinkeräykseen

Kerro kaverillekin!