fbpx

Kerro kaverillekin!

1 henkilölle
30 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee

Salaatti:

1 kpl avocado
½ kpl fenkoli
½ kpl punasipuli
1 pss jääsalaattia
10 kpl kirsikkatomaatteja

Verigreippidressing:

3 rkl verigreipin mehua
1 tl sokeria
1 tl dijonsinappia
3 rkl rypsiöljyä
3 rkl mustapippuria

OHJEET:

1. Suikaloi fenkoli ja laita jääveteen 15 min. Leikkaa sillä välin muut raaka-aineet ja valmista salaatin kastike.
2. Lämmitä greipinmehua ja sokeria niin, että sokeri sulaa joukkoon. Sekoita joukkoon dijonsinappi ja vatkaa joukkoon rypsiöljy, lisää mustapippuri.
3. Sekoita salaatin ainekset ja lisää kastike salaattiin pyöritelleen.
4. Viipaloi kirjolohifilee 3 osaan. Pariloi lohi kuumalla kevyesti suolatulla pannulla 20 sek/puoli juuri ennen tarjoilua.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ