TERVEELLISTÄ JA HELPPOA PIKARUOKAA

Saimaan Tuoreen kirjolohi on helppoa, nopeaa, maistuvaa ja terveellistä pikaruokaa. Valmistusaika mitataan minuuteissa. Mikä parasta, näiden atleettisten kirjolohien Omega 3 -rasvahappokoostumus on paras mahdollinen meille ihmisille. Vaikka kalat kasvavat makeassa vedessä, veden puhtauden takia niitä voi syödä raakanakin.

PARHAAT KIRJOLOHIRESEPTIT NOPEAAN ARKEEN JA KIIREETTÖMIIN VIIKONLOPPUIHIN

  • KAIKKI
  • Arkiruoka
  • Grilliin
  • Grillimestarit
  • Jauheliha
  • Joulu
  • Juhlaan
  • Jyrki Sukulan resepti
  • Keitto
  • Savukala
  • Uunikirjolohi
  • Uusi Vuosi
  • Viikonloppuruoka
  • Pientä suolaista
KAIKKI
  • KAIKKI
  • Arkiruoka
  • Grilliin
  • Grillimestarit
  • Jauheliha
  • Joulu
  • Juhlaan
  • Jyrki Sukulan resepti
  • Keitto
  • Savukala
  • Uunikirjolohi
  • Uusi Vuosi
  • Viikonloppuruoka
  • Pientä suolaista

Saimaan Tuoreen juhannusmenu

Lue lisää

Grillatut kirjolohifileet 

Lue lisää

Savukalamaljat 

Lue lisää

Sipsipelti kirjolohesta

Lue lisää

Savukirjolohivoileipäkakku

Lue lisää

Vappubrunssi kirjolohesta

Lue lisää

Saimaan Tuoreen pääsiäismenu

Lue lisää

Savukirjolohimunat

Lue lisää

Kirjolohta vihersalsalla 

Lue lisää