fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

1 Saimaan Tuore -kirjolohifilee
1/3 kukkakaalia
½ sipuli
½ vihreä paprika
½ porkkana
2 tl vihreää currytahnaa
2 dl kookoskermaa
rypsiöljyä
suolaa
tuoretta korianteria

  1. Poista kirjolohesta nahka ja leikkaa kuutioiksi, mausta kalat suolalla.
  2. Leikkaa kukkakaali nupuiksi, viipaloi sipuli, suikaloi paprika ja porkkana.
  3. Laita pannulle tilkka öljyä ja vihreä currytahna, freesaa hetki. Lisää vihannekset ja freesaa hetki.
  4. Lisää kookoskerma ja tilkka vettä, lisää kalakuutiot ja hauduta n. 5 min. Lisää korianteri ja maista.
  5. Tarjoile keitetyn basmatiriisin kanssa. Ruokajuomaksi sopii aasialainen tai meksikolainen olut.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ