fbpx

Kerro kaverillekin!

3 henkilölle
20 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan tuore tuplakirjolohifilee
3 kpl Reissumies-ruisleipää
etikkakurkkuja
kaalisalaattia tai salaattia

Kastike:
1 rkl majoneesia
2 rkl hienonnettua hillosipulia
1 tl makeaa sinappia
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 tl Kallen mätitahnaa
suolaa
mustapippuria

OHJE:

1. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja tarkista lopuksi suola.
2. Mausta Saimaan tuore tuplakirjolohifilee suolalla ja mustapippurilla, grillaa nahkapuolelta 4 min., käännä ja grillaa lihapuolelta 2 min.
3. Nosta kala leikkuulaudalle ja poista nahka.
4. Grillaa leivät ja kasaa burgereiksi.
5. Lisukkeeksi voit grillata kypsiä uusia perunoita vartaissa.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohitacot

Rapean tuliset tacot Saimaan Tuoreesta  Ainekset 1 pkt Saimaan Tuore kirjolohen fileejauhelihaa  3...

read more