< 30 min
AINEKSET:
- 2 kpl Saimaan Tuore -kirjolohta
- 50 g voita
- 2 rkl rypsiöljyä
OHJE:
- Sulata voi paistinpannulla ja lisää öljy.
- Nosta kalat pannulle ja paista 2,5 min. per puoli ruskistuneessa voissa. Lisää suola lihapuolelle.
Vihreä salaatti
- 2 sydänsalaattia
- kurkkua
- retiisiä
- fenkolia
- oliiviöljyä
- valkoista balsamicoa
- Dijon-sinappia
- suolaa
OHJE:
- Suikaloi fenkoli ja viipaloi retiisi. Laita jääveteen 15 minuutiksi, ota vedestä ja kuivaa hyvin.
- Revi salaatti ja viipaloi kurkku. Lisää joukkoon fenkoli ja retiisi.
- Sekoita oliiviöljy, balsamico ja Dijon-sinappi ensin keskenään ja lisää kastike salaattiin juuri ennen tarjoilua.
Tartar-kastike
- 0,5 dl majoneesia
- 2 rkl pieniä suolakurkkuja hienonnettuna
- 2 rkl hillosipulia hienonnettuna
- 2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
- suolaa
- mustapippuria
Ohje: Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.