fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

280 g kirjolohen jauhelihaa
2–4 kevätsipulia varsineen
2 varsisellerin oksaa
1 kesäkurpitsa
lehtipersiljaa
rucolaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
sitruunanmehua
400 g fusilli pastaa

OHJE:

  1. Hienonna sipulit varsineen, varsiselleri sekä kesäkurpitsa.
  2. Kuullota vihannekset runsaassa oliiviöljyssä, lisää kalajauheliha, hauduta n. 5 min. Mausta suolalla ja mustapippuri.
  3. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Kaada pastasta vesi pois niin, että kattilan pohjalle jää tilkka vettä.
  4. Kaada kala-vihannesseos pastojen joukkoon sekoita hyvin.
  5. Lisää sitruunanmehua, lehtipersilja ja hienonnettu rucola sekä oliiviöljyä tarpeen mukaan. Tarkista maku ja tarjoile.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohiburger

Koko perheen kirjolohiburgerit. Resepti on täydellinen valmistettavaksi yhdessä perheen pienimpien...

read more