280 g Saimaan Tuore –kirjolohen jauhelihaa
1 parsakaali
2 perunaa
1 sipuli
1 porkkana
3 rkl punaista currytahnaa
2 dl kookosmaitoa
lime-mehua
tuoretta korianteria
rypsiöljyä
OHJE:
- Kuori ja pilko perunat, porkkana sekä sipuli. Irrota myös parsakaalin nuput ja hyödynnä parsakaalin varsi kuorimalla ja pilkkomalla varsi sopiviksi paloiksi.
- Lorauta pannulle öljyä ja kypsennä vihannekset kannen alla hitaasti hauduttaen. Halutessasi voit lisätä mukaan vettä, jolloin vihannekset kypsyvät nopeammin.
- Kun vihannekset ovat lähes kypsiä, lisää kirjolohijauheliha.
- Kypsennä hetki ja lisää joukkoon punainen currytahna. Sekoita, ja lisää joukkoon myös kookosmaito.
- Keitä hetki, lisää limenmehu ja korianteri.
- Tarkista maku ja tarjoile!