fbpx

Kerro kaverillekin!

1 henkilölle
< 30 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan tuore kirjolohifilee
2 kpl vihreää parsaa
½ kpl sitruunan mehu
1 rkl oliiviöljyä
1 kpl keitetty kananmuna
1 rkl hienonnettua ruohosipulia tai sipulin vartta
parmesanjuustoa
voita

Tillicreme:

0, 2 dl kuohukermaa
1 rkl ranskankermaa
suolaa
mustapippuria
tilkka väkiviinaetikkaa
tilliä

OHJE:

1. Valmista ensin tillicreme: vatkaa kerma ja ranskankerma vaahdoksi, lisää suola, mustapippuri, väkiviinaetikka ja tilli.
2. Poista n. 3 cm parsojen kannoista. Mausta parsat suolalla, sitruunamehulla ja oliiviöljyllä. Anna maustua 15 min ja grillaa kypsiksi.
3. Grillaa suolalla maustettu kala 3 min nahkapuolelta ja 2 min lihapuolelta.
4. Laita parsat lautaselle, raasta päälle keitetty kananmuna ja parmesanjuustoa, lisää ruohosipuli ja kuumaa sulaa voita. Tarjoile kalan ja tillicremen kera.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohitacot

Rapean tuliset tacot Saimaan Tuoreesta  Ainekset 1 pkt Saimaan Tuore kirjolohen fileejauhelihaa  3...

read more