Grillattua bbq kirjolohta, maissia, sipulia, parsakaalia, chiliä, kikherneitä ja feta-juustoa
AINEKSET:
- 2 kpl Saimaan Tuore bbq rub kirjolohta
- 1 dl sokerimaissia
- 1 kpl keltasipulia
- 1 kpl pieni parsakaali
- 1 kpl tuore jalopeno
- 1 dl keitettyjä kikherneitä
- suolaa
- mustapippuria
- limenmehua
- oliiviöljyä
- feta juustoa
- lehtipersiljaa
OHJE:
- Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi, hienonna sipuli, suikaloi jalopeno.
- Laita pannulle tilkka öljyä, kypsennä miedolla lämmöllä parsakaalit ja sipuli, lisää joukkoon maissit ja kikherneet.
- Lisää jalopenot, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja limenmehu.
- Mausta kala suolalla ja paista öljyssä.
- Tarjoile kala vihannesten ja raastetun fetajuuston kera.