fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

Grillattua bbq kirjolohta, maissia, sipulia, parsakaalia, chiliä, kikherneitä ja feta-juustoa

AINEKSET:

  • 2 kpl Saimaan Tuore bbq rub kirjolohta
  • 1 dl sokerimaissia
  • 1 kpl keltasipulia
  • 1 kpl pieni parsakaali
  • 1 kpl tuore jalopeno
  • 1 dl keitettyjä kikherneitä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • limenmehua
  • oliiviöljyä
  • feta juustoa
  • lehtipersiljaa

OHJE:

  1. Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi, hienonna sipuli, suikaloi jalopeno.
  2. Laita pannulle tilkka öljyä, kypsennä miedolla lämmöllä parsakaalit ja sipuli, lisää joukkoon maissit ja kikherneet.
  3. Lisää jalopenot, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja limenmehu.
  4. Mausta kala suolalla ja paista öljyssä.
  5. Tarjoile kala vihannesten ja raastetun fetajuuston kera.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ