fbpx

Kerro kaverillekin!

2-3 henkilölle
40 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

 

Uunikirjolohi:

1 kpl Saimaan Tuore -tuplakirjolohifilee
2 kpl salottisipulia
2 kpl tomaattia
1 kpl ruukku basilikaa
suolaa
mustapippuria
oliiviöljyä

Palsternakkalohkot:

1-2 kpl palsternakkaa
2 tl tuoretta timjamia
suolaa
oliiviöljyä

Maximilliankastike:

1 dl majoneesia
1 kpl keitetty kananmuna
2 rkl hienonnettua ruohosipulia
2 rkl kapriksia
2 rkl ketsuppia
2 rkl hienonnettua hillosipulia
tabascoa
suolaa
mustapippuria

 

OHJEET:

  1. Avaa tuplakirjolohifilee uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta filee suolalla ja mustapippurilla.
  2. Viipaloi tomaatit ja sipulit ja levitä toisen fileen päälle. Lisää basilikanlehtiä ja valuta päälle hiukan oliiviöljyä.
  3. Käännä toinen filee päälle ja laita uuniin 200 asteeseen 25 minuutiksi.
  4. Kuori ja lohko palsternakat ja pyörittele ne oliiviöljyssä, mausta suolalla ja timjamilla. Laita uuniin 200 asteeseen 25 minuutiksi.
  5. Aloita kastike. Raasta kanamuna majoneesin joukkoon, lisää loput aineet ja sekoita.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ