fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
20 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee

Marinadi:

1 kpl lime
1 kpl veriappelsiini
punaista keskivahvaa tuoretta chiliä
suolaa

Lisäksi:

1 kpl avocado
2 rkl mangokuutioita
1 rkl salaattisipulikuutioita
1 rkl korianteria
1 rkl salaatinlehtiä

OHJEET:

1. Poista kirjolohen nahka ja kuutioi kala 1×1 cm kuutioiksi.
2. Laita kalat kulhoon ja mausta suolalla, sekä ohuilla chiliviipaleilla. Purista päälle limen mehu ja veriappelsiinin mehu. Sekoita ja anna kalan maustua 15 min.
3. Leikkaa avocado ja mango kuutioiksi ja hienonna sipuli ja korianteri.
4. Valuta ylimääräinen liemi pois kalakuutioista ja lisää joukkoon loput aineet. Sekoita.
5. Tarjoile salaatinlehden päältä.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ