AINEKSET:
1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee
Marinadi:
1 kpl lime
1 kpl veriappelsiini
punaista keskivahvaa tuoretta chiliä
suolaa
Lisäksi:
1 kpl avocado
2 rkl mangokuutioita
1 rkl salaattisipulikuutioita
1 rkl korianteria
1 rkl salaatinlehtiä
OHJEET:
1. Poista kirjolohen nahka ja kuutioi kala 1×1 cm kuutioiksi.
2. Laita kalat kulhoon ja mausta suolalla, sekä ohuilla chiliviipaleilla. Purista päälle limen mehu ja veriappelsiinin mehu. Sekoita ja anna kalan maustua 15 min.
3. Leikkaa avocado ja mango kuutioiksi ja hienonna sipuli ja korianteri.
4. Valuta ylimääräinen liemi pois kalakuutioista ja lisää joukkoon loput aineet. Sekoita.
5. Tarjoile salaatinlehden päältä.