AINEKSET:
1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee
Mustajuuri:
1 kpl mustajuuri
1 kpl suola
1 tl valkoviinietikkaa
1 kpl keitetty kananmuna
2 rkl hienonnettua tilliä
3 rkl voisulaa
OHJEET:
1. Kuori mustajuuri valuvan veden alla. Laita se kiehuvaan, suolalla ja valkoviinietikalla maustettuun veteen. Keitä kovan kypsäksi.
2. Mausta kirjolohifilee suolalla, kuumenna pannu. Lisää pannulle 1 rkl voita ja 1 rkl oliiviöljyä. Paista kala ensin nahkapuolelta n. 3 min. Käännä ja paista 1-2 min.
2. Asettele kypsä mustajuuri paistetun kirjolohifileen päälle. Raasta päälle kananmuna, lisää hienonnettu tilli ja lopuksi kuuma voisula. Tarjoile.