3-4 henkilölle
20 min
Helppo
Ainekset
- 280 g kirjolohen jauhelihaa
- 2–4 kevätsipulia varsineen
- 2 varsisellerin oksaa
- 1 kesäkurpitsa
- lehtipersiljaa
- rucolaa
- oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- sitruunanmehua
- 400 g fusilli pastaa
OHJE:
- Hienonna sipulit varsineen, varsiselleri sekä kesäkurpitsa.
- Kuullota vihannekset runsaassa oliiviöljyssä, lisää kalajauheliha, hauduta n. 5 min. Mausta suolalla ja mustapippuri.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Kaada pastasta vesi pois niin, että kattilan pohjalle jää tilkka vettä.
- Kaada kala-vihannesseos pastojen joukkoon sekoita hyvin.
- Lisää sitruunanmehua, lehtipersilja ja hienonnettu rucola sekä oliiviöljyä tarpeen mukaan. Tarkista maku ja tarjoile.