fbpx

Kerro kaverillekin!

< 30 min

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:
2 paneroitua Saimaan Tuore -kirjolohta
50 g voita
2 rkl rypsiöljyä

OHJE:
1. Sulata voi paistinpannulla ja lisää öljy.
2. Nosta kalat pannulle ja paista 2,5 min. per puoli ruskistuneessa voissa. Älä lisää suolaa, sillä kalat on jo valmiiksi suolattu.

Vihreä salaatti
2 sydänsalaattia
kurkkua
retiisiä
fenkolia
oliiviöljyä
valkoista balsamicoa
Dijon-sinappia
suolaa

OHJE:
1. Suikaloi fenkoli ja viipaloi retiisi. Laita jääveteen 15 minuutiksi, ota vedestä ja kuivaa hyvin.
2. Revi salaatti ja viipaloi kurkku. Lisää joukkoon fenkoli ja retiisi.
3. Sekoita oliiviöljy, balsamico ja Dijon-sinappi ensin keskenään ja lisää kastike salaattiin juuri ennen tarjoilua.  

Tartar-kastike
0,5 dl majoneesia
2 rkl pieniä suolakurkkuja hienonnettuna
2 rkl hillosipulia hienonnettuna
2 rkl ruohosipulia hienonnettuna
suolaa
mustapippuria

Ohje: Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ