AINEKSET:
1 kpl Saimaan tuore tuplakirjolohifilee
3 rkl raejuustoa
1 kpl pieni punasipuli tai sipulin varsia
2 rkl hienonnettua tilliä
suolaa
mustapippuria
tilkka valkoviiniä tai kalalientä
Piparjuuri-coleslaw:
1 dl ohueksi suikaloitua varhaiskaali
a
2 tl piparjuuriraastetta
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl sitruunanmehu
a
sokeria
suolaa
mustapippuria
OHJE:
1. Mausta kala suolalla ja mustapippurilla, laita toisen fileen päälle raejuusto, sipulirenkaat ja hienonnettu tilli.
2. Käännä toinen filee päälle ja kaada kalan päälle tilkka valkoviiniä tai kalalientä.
3. Paketoi kala folioon ja kypsennä uunissa tai grillillä n. 20 min.
4. Sekoita coleslawin ainekset keskenään ja anna maustua hetki, tarjoile kylmänä.