1 Saimaan Tuore -tuplakirjolohifilee
1 dl hapankorppurouhetta
0,5 dl parmesaanijuustoa
suolaa
mustapippuria
- Avaa tuplafilee uunipellille, mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Sekoita hapankorppujauho ja raastettu parmesaani. Ripottele seos kalan päälle tasaisesti.
- Paista uunissa kiertoilma-grilli yhdistelmällä 10 min.
Uunijuureksia:
Pieniä puolikkaita perunoita esim. lapin puikulaa
Porkkanoita (pienet kokonaisina, isot puolikkaina tai paloina)
Palsternakkaa puolitettuna
Maa-artisokkaa kokonaisena
- Pyörittele juurekset oliiviöljyssä ja mausta suolalla.
- Paista kuorineen uunissa 160 asteessa n. 45 min.
- Voit maustaa paistamisen jälkeen esim. yrteillä kuten timjamilla
Sitruuna-dijon kermaviili:
1 dl kermaviiliä
1 tl dijonsinappia
½ kpl sitruunanmehu
suolaa
mustapippuria
- Sekoita aineet ja maista.