fbpx

Kerro kaverillekin!

1-2 henkilölle
30 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee

Coleslaw:

2 dl suikaloitua valkokaalia
1 kpl porkkana
2 rkl majoneesia
2 rkl piparjuuriraastetta tai wasabitahnaa
2 rkl sitruunanmehua
2 rkl suolaa
2 rkl mustapippuria

Bruschetta:

1 kpl viipale hyvää maalaisleipää
½ kpl avocadoa
½ dl sweetie-hedelmän helmiä
1 dl coleslawia
½ kpl valkosipulin kynsi
½ kpl oliiviöljyä

OHJEET:

1. Aloita coleslaw suikaloimalla tai raastamalla kaali ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.
2. Ripottele päälle suolaa ja sitruunanmehua. Laita siivilään 15 minuutiksi, jonka jälkeen purista ylimääräinen neste pois.
3. Sekoita majoneesi ja wasabi/piparjuuritahna. Sekoita majoneesi kaalin joukkoon ja tarkista maku.
4. Viipaloi kirjolohifilee 3 osaan. Pariloi lohi kuumalla kevyesti suolatulla pannulla 20 sek/puoli juuri ennen tarjoilua.
5. Paahda leipä ruskeaksi, hiero pintaan valkosipulia ja sivele oliiviöljyllä. Kokoa päälle coleslawia, avocadoa, sweetiehedelmää ja pariloituja kirjolohiviipaleita.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ