fbpx

Kerro kaverillekin!

< 30 min

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

  • 2 kpl Saimaan Tuore -kirjolohta
  • 50 g voita
  • 2 rkl rypsiöljyä

OHJE:

  1. Sulata voi paistinpannulla ja lisää öljy.
  2. Nosta kalat pannulle ja paista 2,5 min. per puoli ruskistuneessa voissa. Lisää suola.

LISUKE:

  • 6 keitettyjä kotimaisia perunoita
  • 10 vihreää papua
  • 1 dl vihreitä pakasteherneitä
  • tuoretta basilikaa
  • tuoretta tilliä
  • tuoreita herneenversoja
  • oliiviöljyä
  • sitruunanmehua
  • suolaa

OHJE:

  1. Halkaise perunat, keitä pavut ja sulata herneet
  2. Lämmitä perunat, pavut ja herneet oliiviöljyn kera kattilassa. Lisää yrtit ja suola.
  3. Lisää juuri ennen tarjoilua hiukan sitruunanmehua ja tarjoile.

PIPARJUURI-JOGURTTIKASTIKE:

  • 0,5 dl turkkilaista jogurttia
  • 2 tl raastettua piparjuurta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • (Dijon-sinappia jos löytyy)

Ohje: Sekoita ainekset keskenään ja tarjoile kylmänä.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ