fbpx

Sitruuna-persilja maustettu kirjolohifilee

VALMISTUSOHJE

Paista ensin nahkapuolelta 4 minuuttia, käännä, paista 1 minuutti ja tarjoile. Säilytys alle +3°C.

Ainesosat

SUOMALAINEN KIRJOLOHI 98% (Oncorhynchus mykiss, viljelty Suomessa), suola, mausteet (mustapippuri, sitruunankuori, persilja), sitruunamehujauhe 0,3 %, rypsiöljy

Ravintoarvo / 100 g

Energia 946 kJ / 226 kcal
946 kJ / 226 kcal
18 g
2,5 g

Tyydyttyneet rasvahapot

2,5 g
16 g
Suola 1,1 g
1,1 g
0,6 g
0,2 g

Josta sokereita

0,2 g
Säilytys alle +3 °C / Förvaras under +3 °C
Paperi: paperinkeräys
Muovikalvo ja rasia: muovinkeräys
Imutyyny: energia- tai sekajäte

Kerro kaverillekin!