fbpx

Leppäsavustettu ASC kirjolohifilee

KALAN VOI TARJOILLA KAHDELLA TAVALLA:

Kylmänä: Ota kala huoneenlämpöön n. 30 min ennen tarjoilua, avaa paketti ja poista nahka. Käytä salaateissa, piirakoissa, keitossa, tortilloissa, pizzoissa, pastoissa ja leivän päällä.

Lämpimänä: Poista kala paketista ja lämmitä uunissa 160 asteessa n. 10 min. Poista nahka ja tarjoile.

Ainesosat

suomalainen kirjolohi

Ravintoarvo / 100 g

Energia 682 kJ / 164 kcal
682 kJ / 164 kcal
Rasvaa 10,8 g
10,8 g
2,8 g

Tyydyttyneet rasvahapot

2,8 g
16,5 g
Suola 1,2 g
1,2 g
0 g

Josta sokereita

0 g
Säilytys alle +3°C
Irrota muovikalvo kartonkipohjasta.

Kartonki: kartonkikeräysastiaan
Muovikalvo: muovinkeräykseen

Kerro kaverillekin!