

AINEKSET:
- 1 kpl Saimaan tuore kirjolohifilee
- 1 rkl hienonnettu punasipuli
- 1 kpl hienonnettu vihreä parsa
- ½ kpl hienonnettu kuorittu avomaan kurkku
- ½ kpl verigreipin lihaa (”fileinä”)
Kastike:
- 1 rkl verigreipin mehua
- 1 tl sokeria
- 2 rkl hienonnetua korianteria
- 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
- tuoretta punaista mietoa chiliä
- 3 rkl oliiviöljyä
OHJE:
- Lämmitä verigreipin mehua ja sokeria kevyesti sekoituskulhossa jotta sokeri sulaa. Lisää loput kastikkeen ainekset.
- Poista kirjolohen nahka ja mausta kala suolalla, anna maustua n. 5 min.
- Yhdistä kastike ja kala. Tarjoile paahdetun saaristolaisleivän kera.