Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
20 min

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

  • 1 kpl Saimaan tuore kirjolohifilee
  • 1 rkl hienonnettu punasipuli
  • 1 kpl hienonnettu vihreä parsa
  • ½ kpl hienonnettu kuorittu avomaan kurkku
  • ½ kpl verigreipin lihaa (”fileinä”)

Kastike:

  • 1 rkl verigreipin mehua
  • 1 tl sokeria
  • 2 rkl hienonnetua korianteria
  • 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
  • tuoretta punaista mietoa chiliä
  • 3 rkl oliiviöljyä

OHJE:

  1. Lämmitä verigreipin mehua ja sokeria kevyesti sekoituskulhossa jotta sokeri sulaa. Lisää loput kastikkeen ainekset.
  2. Poista kirjolohen nahka ja mausta kala suolalla, anna maustua n. 5 min.
  3. Yhdistä kastike ja kala. Tarjoile paahdetun saaristolaisleivän kera.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ