Hupsista!
Kalaa tulisi syödä kaksi kertaa viikossa, ja annoskokoisten fileiden ansiosta se onkin erittäin helppoa. Proteiinia, hyviä rasvahappoja ja D-vitamiinia. Siinä kolme järkisyytä miksi kirjolohta kannattaa syödä. Saimaan Tuoreen kotimaiset kirjolohifileet ovat ihanteellinen D- ja A-vitamiinin lähde. Lisäksi fisusta saat tärkeitä kivennäisaineita kuten kalsiumia, rautaa sekä jodia.
Oikein!
Kalaa tulisi syödä kaksi kertaa viikossa, ja annoskokoisten fileiden ansiosta se onkin erittäin helppoa. Proteiinia, hyviä rasvahappoja ja D-vitamiinia. Siinä kolme järkisyytä miksi kirjolohta kannattaa syödä. Saimaan Tuoreen kotimaiset kirjolohifileet ovat ihanteellinen D- ja A-vitamiinin lähde. Lisäksi fisusta saat tärkeitä kivennäisaineita kuten kalsiumia, rautaa sekä jodia.