2 henkilölle
40 min
Erittäin helppo
AINEKSET:
Uunikirjolohi:
1 kpl Saimaan Tuore -tuplakirjolohifilee tai 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifileetä
1 dl teriyakikastiketta
1 rkl seesaminsiemeniä
Bataattilohkot:
2 kpl bataatteja
oliiviöljyä
suolaa
Inkivääri-kaaliraaste:
2 rkl sushi-inkivääriä
3 dl kaaliraastetta
½ raastettu tuore kurkku
1 limen mehu
1 dl hienonnettua korianteria
suolaa
OHJEET:
- Lohko bataatit kuorineen, pyörittele lohkot oliiviöljyssä ja mausta suolalla. Paista uunissa 220 asteessa 30 min.
- Avaa tuplakirjolohifilee uunipellille leivinpaperin päälle.
- Sivele fileet teriyakikastikkeella ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista uunissa 220 asteessa 15 min.
- Aloita raaste suikaloimalla kaali. Lisää joukkoon raastettu kurkku ja suolaa. Laita siivilään ja purista vesi pois.
- Lisää hienonnettu sushi-inkivääri, limenmehu ja korianteri. Tarkista suola ja tarjoile.