fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
40 min
Erittäin helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

 

Uunikirjolohi:

1 kpl Saimaan Tuore -tuplakirjolohifilee tai 2 kpl Saimaan Tuore kirjolohifileetä
1 dl teriyakikastiketta
1 rkl seesaminsiemeniä

Bataattilohkot:

2 kpl bataatteja
oliiviöljyä
suolaa

Inkivääri-kaaliraaste:

2 rkl sushi-inkivääriä
3 dl kaaliraastetta
½ raastettu tuore kurkku
1 limen mehu
1 dl hienonnettua korianteria
suolaa

 

OHJEET:

  1. Lohko bataatit kuorineen, pyörittele lohkot oliiviöljyssä ja mausta suolalla. Paista uunissa 220 asteessa 30 min.
  2. Avaa tuplakirjolohifilee uunipellille leivinpaperin päälle.
  3. Sivele fileet teriyakikastikkeella ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Paista uunissa 220 asteessa 15 min.
  4. Aloita raaste suikaloimalla kaali. Lisää joukkoon raastettu kurkku ja suolaa. Laita siivilään ja purista vesi pois.
  5. Lisää hienonnettu sushi-inkivääri, limenmehu ja korianteri. Tarkista suola ja tarjoile.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ