fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
20 min

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

1 kpl Saimaan tuore kirjolohifilee
2 kpl hyvää juureen leivottua maalaisleipää
1 avokado
6 kpl kirsikkatomaatteja
salaattia tai yrttejä

Hernehummus:
100 g pakasteherneitä
1 rkl tahinia
2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
½ limen mehu
tabascoa
suolaa
mustapippuria
tilkka vettä

OHJE:

1. Mausta kirjolohi suolalla ja grillaa tai paista 3 min nahkapuolelta ja 2 min lihapuolelta.
2. Nosta kala leikkuulaudalle ja poista nahka.
3. Murra kala leivälle sopiviksi paloiksi.
4. Valmista hummus soseuttamalla raaka-aineet keskenään.
5. Levitä hummus grillatulle leivälle ja leikkaa avokado ja tomaatit päälle. Nosta sitten kypsä kirjolohi leivälle. Kuuntele Kari Rydmannin ”Niin kaunis on maa” ja nauti.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ