AINEKSET:
1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee
1 kpl peruna
1 kpl salottisipuli
1 kpl fenkoli
2 tl vihreää currytahnaa
1 dl vettä
1 dl kookosmaitoa
1 rkl limeä
1 rkl korianteria
1 rkl rypsiöljyä
1 tl suolaa
OHJEET:
1. Kuori ja viipaloi peruna.
2. Suikaloi fenkoli ja sipuli sekä freesaa niitä paistinpannulla kevyesti.
3. Lisää vesi-curryseos.
4. Aseta kirjolohifilee vihannesten päälle nahkapuoli ylöspäin, sulje kannella.
5. Hauduta 12 min. Lisää vettä tarvittaessa, jos vesi on haihtunut.
6. Tarkista haarukalla, että perunat ovat kypsiä ja poista kypsästä kalasta nahka.
7. Lisää kookosmaito ja lämmitä, sekä viimeistele limen mehulla ja korianterilla.