fbpx

Kerro kaverillekin!

2 henkilölle
30 min
Helppo

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

 

Sokerisuolattu kirjolohi:

1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee
1 rkl hienoa merisuolaa
1 rkl sokeria

Perunasalaatti:

2 kpl kypsää perunaa
1 kpl salottisipuli
½ kpl tuore kurkku
1 kpl kypsä porkkana
1 dl hienonnettua tilliä
½ dl oliiviöljyä
2 tl valkoviinietikkaa
suolaa
mustapippuria

OHJEET:

1. Sekoita suola ja sokeri. Hiero seos kalan pintaan ja anna maustua 45 min.
2. Aloita perunasalaatti viipaloimalla perunat ja porkkanat. Hienonna sipuli ja kuutio kuorittu kurkku.
3. Sekoita sauvasekoittimella oliiviöljy, tilli ja valkoviinietikka. Lisää kastike vihannesten joukkoon ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
2. Pyyhi sokeri-suolaseos pois kirjolohesta ja huuhtele kala.
3. Viipaloi lohi ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile perunasalaatin kanssa.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ