fbpx

Kerro kaverillekin!

< 30 min

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:
250 g Saimaan Tuoreen kylmäsavukirjolohipyöryköitä
2 dl tomaattimurskaa
½ sipuli
1 tl raastettua inkivääriä
peperoncino-chiliä
mustapippuria
suolaa
tuoretta meiramia
oliiviöljyä
250 g rigatoni-pastaa

OHJE:
1. Mittaa 3 l vettä ja lisää 45 g suolaa. Laita pastavesi kiehumaan.
2. Valmista kastike. Laita laakeaan kattilaan oliiviöljyä, lisää hienonnettua peperocino-chiliä maun mukaan. Lisää hienonnettu sipuli ja kuullota hetki, lisää tomaattimurska. Kiehauta.
3. Lisää pasta kiehuvaan veteen. Kun pasta on kiehunut n. 5 min. lisää tilkka pastan keitinvettä tomaattikastikkeeseen ja lämmitä siinä kalapyörykät.
4. Siivilöi pasta. Sekoita tomaattikastike, pyörykät ja pasta keskenään. Lisää tuoretta meiramia, inkivääriä sekä mustapippuria myllystä. Tarkista suola ja tarjoile.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ