


AINEKSET:
1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee
Marinadi:
- 1 kpl lime
- 1 kpl veriappelsiini
- punaista keskivahvaa tuoretta chiliä
- suolaa
Lisäksi:
- 1 kpl avocado
- 2 rkl mangokuutioita
- 1 rkl salaattisipulikuutioita
- 1 rkl korianteria
- 1 rkl salaatinlehtiä
OHJEET:
- Poista kirjolohen nahka ja kuutioi kala 1×1 cm kuutioiksi.
- Laita kalat kulhoon ja mausta suolalla, sekä ohuilla chiliviipaleilla. Purista päälle limen mehu ja veriappelsiinin mehu. Sekoita ja anna kalan maustua 15 min.
- Leikkaa avocado ja mango kuutioiksi ja hienonna sipuli ja korianteri.
- Valuta ylimääräinen liemi pois kalakuutioista ja lisää joukkoon loput aineet. Sekoita.
- Tarjoile salaatinlehden päältä.