fbpx

Kerro kaverillekin!

< 30 min

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:
2 kaurapaneroitua Saimaan Tuore -kirjolohta
50 g voita
2 rkl rypsiöljyä

OHJE:
1. Sulata voi paistinpannulla ja lisää öljy.
2. Nosta kalat pannulle ja paista 2,5 min. per puoli ruskistuneessa voissa. Älä lisää suolaa, sillä kalat on jo valmiiksi suolattu.

LISUKE:
6 keitettyjä kotimaisia perunoita
10 vihreää papua
1 dl vihreitä pakasteherneitä
tuoretta basilikaa
tuoretta tilliä
tuoreita herneenversoja
oliiviöljyä
sitruunanmehua
suolaa

OHJE:
1. Halkaise perunat, keitä pavut ja sulata herneet
2. Lämmitä perunat, pavut ja herneet oliiviöljyn kera kattilassa. Lisää yrtit ja suola.
3. Lisää juuri ennen tarjoilua hiukan sitruunanmehua ja tarjoile.

PIPARJUURI-JOGURTTIKASTIKE:
0,5 dl turkkilaista jogurttia
2 tl raastettua piparjuurta
suolaa
mustapippuria
(Dijon-sinappia jos löytyy)

Ohje: Sekoita ainekset keskenään ja tarjoile kylmänä.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ