fbpx

Kerro kaverillekin!

Kerro kaverillekin!

AINEKSET:

2 kpl Saimaan Tuore bbq rub kirjolohta
1 dl sokerimaissia
1 kpl keltasipulia
1 kpl pieni parsakaali
1 kpl tuore jalopeno
1 dl keitettyjä kikherneitä
suolaa
mustapippuria
limenmehua
oliiviöljyä
feta juustoa
lehtipersiljaa

OHJE:

  1. Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi, hienonna sipuli, suikaloi jalopeno.
  2. Laita pannulle tilkka öljyä, kypsennä miedolla lämmöllä parsakaalit ja sipuli, lisää joukkoon maissit ja kikherneet.
  3. Lisää jalopenot, mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää lopuksi hienonnettu persilja ja limenmehu.
  4. Mausta kala suolalla ja paista öljyssä.
  5. Tarjoile kala vihannesten ja raastetun fetajuuston kera.

KOKEILE MYÖS NÄITÄ RESEPTEJÄ

Kirjolohipata

Syksyinen kalapata sopii viikonloppuun tai juhlapöytään. Saimaan Tuore perhepakkaus  1 iso...

read more