AINEKSET:
1 kpl Saimaan Tuore -kirjolohifilee
Nuudelikeitto:
½ kpl raitajuuri
1 kpl porkkana
1 kpl salottisipuli
3 kpl herkkusieniä
3 kpl kiinankaalin lehtiä
100 g soba-nuudeleita
1 kpl keitetty kananmuna (4min)
Liemi:
3 dl kasvislientä
1 tl misotahnaa
1 tl tuoretta inkivääriä
½ kpl valkosipulin kynsi
2 rkl soijakastiketta
2 rkl limenmehua
OHJEET:
1. Pilko kasvikset ja viipaloi kirjolohifilee 3 osaan.
2. Keitä liemi ja nuudelit.
3. Kaada kuuma liemi nuudeleiden, raakojen vihannesten ja kananmunan päälle.
4. Pariloi lohi kuumalla kevyesti suolatulla pannulla 20 sek/puoli juuri ennen tarjoilua.
5. Nosta pariloidut kirjolohiviipaleet keiton päälle ja tarjoile.